Fotocalls

Flowerdales denkt graag mee over het beeld van grote organisaties. Is dit wel zo realistisch, is het divers, geeft het de echte sfeer weer? Of is het toch wel erg eenzijdig, misschien wat gedateerd of toch clichématig? Te veel organisaties hebben loze beeldbanken die niet goed zijn bijgehouden, of een beeldarchief waar eigenlijk niemand wat mee kan. Of wil … Los het op! Ik begeleid graag fotocalls waarbij fotografen de opdrachtgever meer bieden dan verwacht. Daarbij neem ik natuurlijk het hele proces van beeldconcept, briefing, selectie met curatoren en de quitclaims voor mijn rekening.

Flowerdales heeft voor het Rotterdams Beeldfonds fotocalls georganiseerd voor Rotterdam Make it Happen, Zadkine en Erasmus MC. De fotografie van Sanne Donders en Jet van Schie voor de call Ik ben 13, in samenwerking met Erasmus MC, wordt vanaf 31 augustus 2019 geëxposeerd in De Kunsthal.

Wil jij ook een keer op deze manier relevant en verrassend beeld laten maken voor jouw organisatie of project, neem dan contact met me op.