Flowerdales werkt

  • aan het businessplan voor Flowerdales.agency, een agentschap voor zowel commercieel als autonoom werk.
  • tot 1 december aan een beeldselectie voor een Rotterdamse stichting. Flowerdales selecteert op basis van gezamenlijk vastgestelde criteria 20 bestaande beelden uit portfolio’s van verschillende fotografen.
  • tot voor 1 december aan een fotografenvoorstel voor Architectuur Instituut Rotterdam waarbij de zachte kant van architectuur in beeld wordt gebracht. Dus niet de stenen maar de mensen. Flowerdales doet een voorstel met 5 uiteenlopende fotoprojecten binnen het signatuur van de verschillende fotografen. Uiteindelijk worden drie fotografievoorstellen gehonoreerd, de resultaten worden in de Rotterdamse Burgerzaal getoond bij de uitreiking van de Rotterdam Architectuurprijs 2019.
  • ziet uit naar de realisatie van én de reacties op twee grote fotowanden met fotografie van Mathijs Labadie en Erik Klein Wolterink. De wanden zijn na selectie ontworpen door Katinka Hormes.
  • is blij verrast met alle te beoordelen projectvoorstellen van de Keep an Eye Award 2019 van de Fotovakschool. Op 28 november 2019 bepaalt de jury wie de Award van €10.000,- mag besteden aan het projectvoorstel. Dat wordt een bijzondere avond!