Beeldadvies

Flowerdales adviseert grote organisaties over beeld. Want het is niet zo makkelijk om een realistisch beeld van of over je organisatie, spraakmakend project of een bijzonder onderzoek te laten zien. Zonder dat het een gekunstelde voorstelling van de werkelijkheid wordt of een cliché. Flowerdales stelt op basis van een onderscheidend beeldconcept een fotografenteam samen dat staat voor een eigen aanpak en een verrassende serie foto’s levert. Die gebruikt kunnen worden in je HR-campagne, op de website, storytelling of voor dat bijzondere projectverslag. Of voor een expositie in de Kunsthal, zodat je een heel andere doelgroep op een andere manier bereikt.

Wat past en verrast

Flowerdales heeft geen vast team van fotografen, Flowerdales kijkt welke fotograaf bij welke opdracht past. En welke fotograaf net dat ene levert wat je zelf niet had verzonnen. Of dat nu gaat om een campagne voor talent in het onderwijs, het laten zien van een bijzondere ambitie of …. ja, ook voor een serie portretten van het personeel dat wel wat motivatie en trots kan gebruiken kan je Flowerdales inschakelen.

Bestaande fotografie

Er is al heel veel beeld gemaakt. Flowerdales maakt op verzoek en binnen een thema ook graag beeldselecties voor exposities, publicaties, saaie pantries en beeldbanken van al bestaand materiaal. Van jonge of al oudere fotografen, of met een modische kijk op architectuur of een fijne selectie van verschillende huiskamers of bijzondere verkeerssituaties of …. Ook grotere thema’s als eenzaamheid, hergebruik of stedelijke ontwikkeling zijn zonder clichés in al bestaande fotografie te vinden.